Лидерът на Има такъв Слави Трифонов обясни чрез пост в страницата

...
Лидерът на Има такъв Слави Трифонов обясни чрез пост в страницата
Коментари Харесай

Слави Трифонов разкрива имуществото си

Лидерът на " Има подобен " Слави Трифонов обясни посредством пост в страницата си във фейсбук, че най-сетне ще подаде имуществена декларация пред КПКОНПИ

Опитах се, доколкото мога, да запазя персоналния си живот и по тази причина не подадох имуществена декларация. Въпреки че всичко, което владея, е направено безусловно законно и безусловно доказуемо и то пред вашите очи. Направих това, тъй като не желаех да давам мотив за сеир и да удовлетворявам жълто любознание. Но не съм бил прав, тъй като законът важи за всички. Аз си платих санкциите за това нарушаване и в този момент ще подам имуществената си декларация пред КПКОНПИ в законоустановения период.

Трифонов е единственият водач на досегашна парламентарно-представена партия, който до момента отхвърляше да извърши задължението да заявява публично имуществото си. Всеки политически водач, получаващ държавна дотация, би трябвало да подаде встъпителна декларация, в която да го заявява. При неподаване на такава КПКОНПИ би трябвало да сформира акт за нарушаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР